Škola jedrenja na dasci

Nauči windsurfati

Saznaj sve o windsurf opremi, vjetru i kako kombinirati te elemente da bi došli gdje želimo i isput se zabavili

Oprema je osigurana

Osim dobre volje i želje za učenjem – ništa ti drugo ne treba. Dasku, jedro i sve ostalo što je potrebno posudit će ti klub

Upoznaj super ekipu

Upoznaj ljude u klubu, druži se i treniraj s nama, dođi na izlete i otkrij najbolje windsurf spotove

Zaljubi se u windsurf

Pomoći ćemo ti da otkriješ svijet windsurfa, zabaviš se, živiš zdravo i zaljubiš se za cijeli život

Probaj, nauči, zakači se!

Što vam nudimo

Jedrenje na dasci je iznimno atraktivan vodeni sport za sve uzraste. Uvjereni smo da ćete uživati u ovoj opuštajućoj aktivnosti čiji počeci mogu biti vrlo zanimljivi na jezeru u Zagrebu.

Klub raspolaže školskom opremom koja je posebno dizajnirana za lagane, sigurne i bezbolne početke s ciljem brzog napredovanja. Ako želite naučiti jedriti na dasci, upoznati nove ljude, uživati u prirodi i zabaviti se, na pravom ste mjestu.

Tečajeve vode instruktori s dugogodišnjim iskustvom koji će vam prenijeti znanje na najbolji mogući način.

U cijenu tečaja za početnike uključena je i godišnja članarina!

Organiziramo više vrsta tečajeva, koji su prilagođeni razini predznanja polaznika:

  • Tečajevi za početnike traju 5 sati nakon kojih polaznici imaju dovoljno znanja za samostalno jedrenje na stabilnim uvjetima. Uz teoriju, polaznici će naučiti osnove balansiranja, manevriranja i okretanja. Nakon tečaja, polaznike potičemo na daljnje jedrenje u klubu i zajedničke izlete na more gdje mogu napredovati.
  • Napredni tečajevi namijenjeni su surfericama i surferima koji žele unaprijediti svoje znanje s novim elementima kao što su brzi okreti, korištenje trapeza i brzi start s plaže. Nakon naprednog tečaja polaznici su spremni za prelazak na napredniju opremu i otkrivanje čari glisiranja.
  • “Fun” tečaj organiziramo u sklopu nekog od čestih izleta na more vikendima. Na fun tečaju savladavamo vodeni start, glisiranje i brze okrete. Preduvjet za ovaj tečaj je znanje korištenja trapeza i orcanja. Tečaj snimamo kamerama i tako brzo dobivamo uvid u detalje na kojima je potrebno dodatno raditi.

Prijavi se već danas

Javi nam se, rezerviraj i osiguraj svoje mjesto u školi