Morate biti prijavljeni na portal da biste postali ovdje. Molimo da se prijavite na portal ili ako niste registrirani član kliknite ovdje za registraciju
Nije bilo niš u nedjelju. Mmda budem ja u utorak popodne došao pošto je 7.3 već nategnut a u srijedu ćemo vidjeti. I da, znam kako to izgleda i znam da ću dobiti po p...
Tako ti je to... trebaš gejnat expirience bodove te prema tome se se neke stvari dobiju ili gube.. )) Led lomim na jezeru malom, grijan trenirkom i nekakvim šalom nije mi zima, a pasti baš neću, ako i zviznem, stavite me u vreču kre peči me zgrijte ko vreču krumpira i nedajte nikom da me tad dira a leda ću razbit ko nekad u priči nezvao se ja ajsbrejker perići video snimam, fensi sam sav al da sam pao bio bi plav no, pao ja nisam i nisam ni plav ja sam perići, sto posto sam zdrav da sam s perajom zakačio soma bilo bi grdo, bilo bi koma no, somova nema, to samo je bajka al fakat da sam pao, jadna mi majka
nemoj kupovati dasku za totalne početnike, radije to prođi u školici. prebrzo prerasteš takvu opremu. ...ne znam cijenu škole u svetomfilipujakovu ali u odnosu na neke druge škole na moru je na jarunu to sve bilo ipak najjeftinije i najjednostavnije. a nakon bilo kakve škole lakše ti je kupiti neku veću opremu (ali ne baš totalno školsku) i onda se sam voziti po prikladnom (vjetar slabiji od 4-5 bofora) vremenu.
što si teži to ti treba veća daska,.. ako ti imaš 100kg, daska još 10tak, rig (jedro+jarbol+bum) još 10tak + malo opreme na tebi -> plutati ćeš sa min volumenom 120-130 l, ovisno o težini opreme. Ako si početnik obično je dobro da imaš višak volumena koliko si težak pa je to preko 200l
...uglavnom, bilo bi super da ne moraš kupiti tu dasku koja je za početnike već neku malo manju jer ćeš se s njom moći dugo zabavljati, biti će ti zanimljivija i prikladnija za jače vjetrove.
...nego, Novigrad - Sv Filip Jakov i nije tako velika udaljenost (42km). Ako ne stigneš u zg u školu, lijepo tu i tamo odvezi do Sv Filipa Jakova i tamo malo probaj da li je to stvar za tebe pa ćeš onda vidjeti šta dalje, kada kupiti opremu i kakvu.
A kod nas u Sv. FiJ tečaj se prolazi za cca 3 dana. Svaki dan po dupli sat i nije pretjerano skuplja nego na Jarunu. Cijena je 720 kn ali podlijeze raznoraznim popustima :))) “The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.”
nisam stigao jučer odgovoriti ali hvala na iscrpnim odgovorima...svakako ću doci na Jarun prvom prilikom, usput kada ima prvi termin i koliko traje pošto sam pisao g.o. od 19.07 pa da se prije ubacim?
19.07. je smjena u klubu..dolazi Tomica s mora a ja piim na more. Tako da se njemu javiš ako misliš kretat poslje 19.07. Led lomim na jezeru malom, grijan trenirkom i nekakvim šalom nije mi zima, a pasti baš neću, ako i zviznem, stavite me u vreču kre peči me zgrijte ko vreču krumpira i nedajte nikom da me tad dira a leda ću razbit ko nekad u priči nezvao se ja ajsbrejker perići video snimam, fensi sam sav al da sam pao bio bi plav no, pao ja nisam i nisam ni plav ja sam perići, sto posto sam zdrav da sam s perajom zakačio soma bilo bi grdo, bilo bi koma no, somova nema, to samo je bajka al fakat da sam pao, jadna mi majka